Differences between revisions 83 and 84
Revision 83 as of 2019-02-28 09:22:33
Size: 18804
Editor: rune
Comment:
Revision 84 as of 2019-03-23 12:10:48
Size: 18840
Editor: rune
Comment:
Deletions are marked like this. Additions are marked like this.
Line 207: Line 207:

[[https://youtu.be/8SV7CLhxdXA]]

Ingen rendyrkede filosofier fungerer - vi har set hvordan ukontrolleret kapitalisme trækker landet i knæ og separerer befolkningen i to dele - dem, der har alt og dem der intet har - 1% har ligeså meget som 99% - jeg tror det ser væsentlig bedre ud i DK, men nogen - ie. LA og mere borgerlige - vil bringe den til DK.

I den modsatte grøft finder vi også et ikke fungerende system som f.ex. EL totale mangel på velfungerende politik. Socialisme alene fungerer heller ikke - verden er nu engang ikke kun rene vestlige demokratier og derfor kan vores velfærdssystem ikke bære håndtere uhæmmet immigration. Og jeg har lidt på fornemmelsen at det er overdrevet røde, der vil "hjælpe" alle, men det virker ikke! Sorry! https://youtu.be/VggFao85vTs

Hader Social Justice Warriors! Det er hate-speech, der skal forbydes ligesom de vil forbyde kritisk omtale af dem. endnu et eksempel på problemer er "black lives matter". Husk: free speech inkluderer også det du ikke kan lide at høre!

https://youtu.be/aDMKXFeBNVU

Vi løfter stærkest i flok, men I har præsteret at skræmme mig væk med jeres sørgelige prioritering af opgaver - hvem kan man efterhånden stemme på?

Alt-i-alt vil jeg nok mene jeg ligger pænt i midten.

Equal oppertunity, NOT equal outcome - kønnene (der er TO <f dem, alle de SJW opfundne betegnelser findes ikke i min verden) skal være lige og er det lngt hendaf vejen - ingen jkønskvoter - de vil hjave den modsatte effekt af det øønskede - "hvorfor er dfu her?" "for sat opdylde kvotekravet"

Min liste af emner er: Milton Friedmann is wrong https://youtu.be/HmlX3fLQrEc http://denkorteavis.dk/2017/sa-er-der-nye-tal-pa-bordet-ikke-vestlige-indvandrere-og-deres-efterkommere-koster-arligt-danskerne-et-tocifret-milliardbelob-i-offentlig-forsorgelse/

The oppressed are allowed once every few years to decide which particular representative of the oppressing class shall represent and repress them in parliament [Vladimir Lenin? Karl Marx?]

 1. Drop indkøb af de værdiløse JSF F-35 fly - de passer ikke til et lille land som Danmark. Lease nogle JAS Gripen NG fra Sverige. Siden afslutningen af den kolde krig har dansk sikkerhedspolitik været baseret på at vi i et og alt følger USA. Ja tillod den amerikanske forfatning at man havde et royalt overhovedet fremfor en guvernør så kunne vi godt melde os ind i den amerikanske forbundsstat. https://ing.dk/artikel/leder-rusland-og-f-35-kob-kalder-pa-forsvarsdiskussion-184933 https://youtu.be/T5u1WSag0A0 https://youtu.be/NanumqpBDtA

 2. Giv SKAT deres penge tilbage - det er dem, der laver pengene til jer! Man saver ikke den gren over man selv sidder på!
 3. IC4 kræver en politisk indgriben - den seance har stået på længe nok. Ansaldo har ikke leveret togene - vi leverer ingen penge. Evt. kunne man bygge dem om til batteritoge ligesom Tesla bilen - jeg har ikke kontrolleret beregningerne, men de fleste ingeniører kan med de rigtige tal afgøre om det virker.
 4. Ministerpension - vi andre sparer op til vores alderdom - det kan politikerne sgu også gøre! De får ikke en l... hyre (<30k om måneden) som må være forudsætningen for at slippe for at spare op - enten-eller! De er i øvrigt på overførselsindkomst fra staten, så...

 5. Rejsekortet er et flop - et design til en for længst hedengang tid - drop det og lav et godt system til mobilbetalinger - en app med en slags klippekort.
 6. Skattesvindel skal straffes hårdt - de stjæler fra fælleskassen - det er ikke OK! Alle dem, der har penge i skattely skal bløde.Personligt har jeg oplevet problemet med en i min familie mener der skal oprettes mængder af anpartsselskaber!
 7. Grib ind overfor det her nymodens ide om deleøkonomi (deleøkonomi findes ikke) - der skal betales skat af de indtægter og f.ex. taxa-loven skal overholdes - så finder en del af de selvbestaltede vognmænd (Uber-partnere) nok ud af at det ikke løber rundt! "Bekendtgørelse af lov om taxikørsel m.v. § 1. Den, der udfører erhvervsmæssig personbefordring (taxikørsel, limousinekørsel, sygetransport og offentlig servicetrafik) med et dansk indregistreret motorkøretøj indrettet til befordring af højst 9 personer, føreren medregnet, skal have tilladelse hertil." [Politikens Debat, men det passer i mit ekko-kammer, så jeg har ikke kontrolleret citatet]
 8. SlemID er forkert designet - jeg vil bestemme over min private nøgle - ikke et monopol bestående af banker og finansmoguler.
 9. Loves gyldighed er proportional med hvor meget over et flertal de får i folketinget - eg. 51% => 4 års gyldighed, 60% => 8 år, 70% => 12 år, 80% => 16 år, 90+% => indtil et flertal forkaster loven.

 10. Forbyd Windows 10 - den slags software ønsker vi ikke i det offentlige/sygehuse. Generelt er internet-tjenester (cloud) yderst problematiske - mine personlige detaljer skal da ikke sendes ud af landet til fx. Kina og Indien eller USA. https://www.fsf.org/blogs/licensing/no-one-should-have-to-use-proprietary-software-to-communicate-with-government

 11. øvre grænse for flygtninge/migranter - der er stor STOR forskel - flygtninge har vi self. plads til (reservert lidt as af puljen) - I mistet deres hjem - migranter tror bare at Europa er et bedre sted - I må ordne jeres egen have først! Og der er grænser for hvor mange DK kan assimilere uden der opstår parallel-samfund hvilket er uacceptabelt. Der er f.ex. plads til 1% = 56.000 udlændinge, resten afvises ved døren - 2 barns politik fordi nogen er bange for de avler som ro...er - 2 levende børn pointering af grænse - 3 (levende) børn tvangssterilisering. Se hvor galt det er gået i Sverige og Tyskland. Det er det her https://youtu.be/psFO_P-8gvU jeg vil undgå!

 12. Slå ned på parallelsamfund - vi bruger magtens tredeling her - en iman har ikke ret til en voldelig straf - politiet (og militæret) har voldsmonopolet her i landet.
 13. Giv folkeskolen og gymnasierne tid til at finde du af hvad de gør med jeres reformer.
 14. Selvfølgelig skal man have mulighed for ar blive master/kandidat på statens regning!
 15. e-valg er en ufattelig dårlig ide - den skjuler alt for os vælgere og gør det alt for nemt at manipulere! Stop og forbyd det! https://youtu.be/w3_0x6oaDmI

 16. Tag afstand til Helle Thorning-Schmidt - hun var jo ikke socialdemokrat men neo-liberalist i forklædning
 17. undlad at rode ved sex-branchen - der er forskel på en handlet kvinde og en frivillig escort/bordel sexarbejder - f.ex. høje straffe for at tage mere end f.ex. 25% af indtægten fra en arbejdsyder. Hjælp i stedet de herboende sexarbejdere med at overholde dansk skattelov - takket være rufferi-loven kan de ikke hyre en revisor - untag mindre beløb og arbejdsopgave i loven - forsigtig - jeg lugter en vej for en alfons! Man køber ikke en kvinde - slaveriet blev ophævet for 200 år siden - man køber en service - de flinke fyrer flygter øjeblikkeligt hvis du gør det ulovligt, og tilbage er kun psykopaterne! sex workers and feminism - they don't give two shits about rights because so long as you force prostituion underground where the nice guys wont go near it because they know they go to jail if they use the available services what will happen is the sex-workers rights are completely gone - it's not out in the open it is not regulated - its not policed and so has no legal recourse because she is not legally allowed to do the job so she gets arrested anyway by the police so her chances of getting assaulted, raped, etc. are much higher when the market goes underground the class of the clientel drops like a stone - it has been proven everywhere where the industry has been made illegal and in countries where it has been made legal the qualiity of life for sex-workers has increased dramatically https://youtu.be/C1n_NwoJ_8o : 8:58-9:45

 18. Atomkraft - hvilken slags? jeg er helt enig i at vi hverken skal have letvandsreaktorer eller tungtvandsreaktorer der begge ofte producerer Pu som bi-produkt - nej, aldrug den type, men flydende salt som LFTR [lifter] - ja, tak - sælg omgående vores forældede kulfyrede kraftværker!
 19. Feminazier - ingen overdrevet feminist-crap her - tak - kønskvoter - modsat effekt - "hvorfor er du her?" "kvindekvote..." https://youtu.be/p2_DTlRaVzM. Ligeløn er der allerede - det løngab er der ikke - hvis det var der ville enhver kompetent chef da udnytte det - fot kun 77 øre kan han få nogen der er "lige så gode som mændene" - den myte er skudt ned massevis af gange! Eqyal oppertunity not equal results! "Black and female priviledges". Læs http://judgybitch.com/2016/08/11/give-women-power-and-women-will-create-morally-righteous-ways-to-abuse-it/ https://youtu.be/prmprJyPyv0 https://youtu.be/bJ5sVZHds-I- Så denne kommentar på youtube: Feminism has always been an evil plan of the elite class to destroy Christian culture in the west. How long has Gloria Steinem been promoting this communist agenda?

 20. §81 i grundloven? http://www.grundloven.dk/ Enhver våbenfør mand er forpligtiget til med sin person at bidrage til fædrelandets forsvar efter de nærmere bestemmelser, som loven foreskriver. Den fornærmer mig når f.ex. V indkalder os til afstemning om ligestilling men ingen påpeger den paragraf!

 21. Privatisering af vores dyrebare infrastruktur SKAL stoppes - en perivat aktør, der vil tjene masser af penge på det forbedrer intet - det er set igesn og igen - dårligere prodikt til kunden netop fordi aktøren sidder på et reelt monopol. https://ing.dk/artikel/regeringen-vil-spare-milliarder-ved-at-privatisere-forsyningsomraadet-186071 https://ing.dk/andre-skriver/37-lande-har-kraevet-vandet-tilbage-paa-offentlige-haender-186169 https://ing.dk/artikel/kronik-vi-maa-traekke-streg-vandet-mod-privatiseringer-186443?utm_medium=email&utm_source=ing.dk&utm_campaign=tipenven Nej, nej - fyr den naive idiot! http://pol.dk/3381009

  1.der er TO KØN - alle SJW der påst andet tager fejl - homosapiens er dimorphic https://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_dimorphism https://youtu.be/bcSy3rzAQoM

 22. Hold jer væk fra Mellemøsten - vi kan ikke få rettet op på det l... - de må selv lade sig inspirere af vesten!
 23. "Når det gælder hospitaler og forsyningssikkerhed, så hælder jeg nok mest til at man ikke liberalisere." https://ing.dk/artikel/affaldssektoren-liberalisering-kommer-at-koste-borgerne-dyrt-186400 http://pol.dk/3397365 https://youtu.be/TqnwUSevgo4

 24. Islam er en krigerisk ideologi - ikke flere islamiske skoler, ikke flere moskeer https://youtu.be/qv-XPg1Odho "More islam means less freedom!" https://youtu.be/i2xtSUCQWLA https://youtu.be/sULE0N05gOY https://youtu.be/ONZ01K52VRY https://youtu.be/VyxF0dXPTHA https://youtu.be/lGq9c0ycVDM https://youtu.be/u3d5OMM_XpA https://youtu.be/q1PZIqy9HwE

 25. Afrika er et af verdens støste kontinenter - hvorfor kommer de her? er det fordi de ikke kan klare sig uden vi har koloniseret det hele? Og slaveriet - det er fortid og vi chikanere ikke farvede specielt
 26. Hvis du rejser ud af landet for at kæmpe MED/FOR IS (ISIS) er du ikke længere dansker, har udført landsskadelig virksomhed og skal UD!
 27. "Pionerånden i velfærdsstaten er væk, og borgerne er mange steder utilfredse med, hvad de oplever i skoler, på sygehuse og på plejehjem. Den økonom, der opfandt begrebet new public management, undersøgte, hvad tankesættet om målstyring gjorde ved velfærdsstaten i England, og kom frem til, at den udbredte omlægning til mål- og kontraktstyring gjorde velfærdssamfundet dyrere og dårligere. Det er vi mange, der mener, at det også har gjort i Danmark. " https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/ECE3367867/du-har-jo-ingen-plan-loekke/

 28. Brug fri software overalt i politiske relationer . eg. gospitaler, politi etc. https://youtu.be/Ag1AKIl_2GM https://youtu.be/wUQek2LyUBg

 29. Islamister overholder åbenbart ikke almindelige love https://youtu.be/3LdwAVVXBJI https://youtu.be/LiXS3iYXOFo

 30. Globalisering er en fiasko der kun gavner rigeste https://youtu.be/XumrD3ET3Sg https://youtu.be/EDM0WJ0089o

 31. Denne kvinde har en pointe https://youtu.be/qqzXUHb_YKU IKKE noget illegal indvandring

 32. Joachim B. Olsen er dummere end politiet tillader og burde smides i fængsel!
 33. Migranter mener ikke de skal følge vores love, så særlige regler kun for dem! Og straffene er hårde!
 34. Migranterne udnytter groft loven om familie-sammenføring - migranterne er kun unge, stærke mænd egnet til militærtjeneste hvorfra de kommer (sikkert med tvangs-ægteskber bag sig) - smid dem ud!
 35. Islamiske migranter avler som rotter - jeg foreslår en 3-barns politik med tvangssterilisering efter 3. barn. Og til dem af jer der kommer herop med 8 børn - husk at det kun er de 3 første, der får børnepenge! Måske kunne vi endda vælge at trække fra i pengene over 3 - ie.
 36. jeg har ikke stemt for Danmarks befolkning skal udskiftes med uuddannede, dumme migranter - farvel Merkel og hendes 4, rige
 37. Karel Novak tilføjer, at historien har vist, hvordan totalitære regimer altid er startet med at afvæbne befolkningen:

”Både Stalin og Hitler begyndte opbygningen af deres totalitære styre ved at afvæbne befolkningen. Vi er mange, der frygter, at en del af EU’s formål med at afvæbne befolkningen er at fjerne reel modstand imod nedlæggelsen af national selvbestemmelse og centralisering af magten under et bureaukratisk styre. Uanset om man har denne form for bange anelser eller ej, så er det en menneskerettighed at kunne få lov at forsvare sig selv.” "EU forsøger nu at bremse retten til bevæbnet selvforsvar ved at kræve, at Tjekkiet tilpasser sig unionens nylige stramninger på våbenområdet. Ifølge Karel Nowak mistænker mange tjekker EU for at ville afvæbne befolkningen for at sikre, at den ikke kan gøre fysisk modstand overfor EU’s totalitære magtovertagelse af medlemslandenes demokrati."

 1. man kan ikke både have masseinvandring og velfærd - vælg een!
 2. sydafrika - hjølp de hvide boer - de er rigtige flygtninge

Mvh Rune M. Barnkob Cand.polyt. Sclerose-patient og kørestolsbruger på flexjob

 • sygehusvæsen
 • forsvar
 • politi/brandvæsen
 • fængselssystem
 • uddannelse
 • distributionsnet
  • vandforsyning

https://youtu.be/QmFEt3L4kRM

https://youtu.be/z7mLP5ioBQs

https://youtu.be/CP9AGCSfOm8

https://youtu.be/m6bSsaVL6gA

https://youtu.be/m9vBJCMD69w

https://youtu.be/fSBx0pqTSL0

citizenship

Immigration Welfare instead of Saving Pensions 1

Venstrefløjen er neo-kommunister

Af Helle Andersen, jurist

David Horowitz er en konservativ forfatter, som har en tænketank. Han har udtalt, at venstrefløjen kalder højrefløjen for ”racister, islamofober, facister og nazister” OG højrefløjen kalder de venstresnoede for ”venstrefløjen”. Det er givet en helt anden retorik, der kommer fra højrefløjen, og som David Horowitz siger, så lyder højrefløjen som en flok revisorer.

Det må vi gøre noget ved og her er et par ord, der beskriver venstrefløjen:

Venstre-populister

Kontraproduktive ny-stalinister

Anti-patriotiske og anti-kapitalistiske utopister

Ekstremt radikaliserede, makro-krænkede, naivistiske, urealistiske, fatale, udanske, ekstremt, farlige fantaster

Globalist-ekstremister uden sans for demografi, talforståelse og kultur

Uden religionsforståelse og ikke mindst religionens betydning i andre lande (og kan ikke læse faren ved ”dræb de vantro, jøder og homoer og kvinder tæller lige så meget som kvæg og lyyyvvv”.

Sygeligt, kleptokratiske, patologiske, fejlmedicinerede anæmiske brokhoveder, der lider af kræv-itis (kræv af andre)

Neo-kommunister totalt uden jordforbindelse

Neo –fascister (venstre-ekstremister har aldrig slået definitionen på fascister op, men fascister går ind for centralisering af magten og al magt til staten og totalitarisme, så den er lige i øjet)

Landsforræderiske lefthieves

Befolkningsudskiftende, udemokratiske fakes

Venstre-desorienterede

Vestlig-fobiske, anti-vestlige værdier

Ultra-militante, voldelige, venstregrupperinger med grene til hhv sympati for terrororganisationer som PFLP og FARC og HAMAS

Den ultra- revolutionære garde

Revolte- tilhængere med klart ekstremt fascistoide træk

Antiprotestantiske og anti-vestlige og pro-revolutionære militante

Kollektivistiske, klart degenererede træk

Selvhadende, anti-vestlige, anti-europæiske (dog ikke mod EU, der jo har totalitære træk)

Ekstreme, vestlige kulturmodstandere

Neo-maoister, Europa-kultur-dræbere

Anti-amerikanske, totalitære tilhængere af indoktrinære og latrinære statsmedier på basis af tvangslicens og med formål at knægte ytringsfriheden og bruge DDR (DR)-metoder.

Globa-fatalister, der tror, at danskerne (5 mio) kan redde det afrikanske kontinent og den arabiske halvø – i alt 2 milliarder mennesker – trods danskerne arbejder kl. 5 om morgenen til kl 18 om aftenen og betaler Europas højeste skat og har den højeste pensionsalder i Europa (slavehæren).

Pro-islamistiske og pro andre totalitære regimer

Pro knægtelse af danskheden og al sund fornuft

De tror, de har monopol på klima-bevidsthed og velfærdsmodellen

Kæmper ikke for ytringsfriheden eller andre nødvendige militære kampe fx mod IS (det gør jo ondt og KOSTER måske den højeste PRIS, så det må andre gøre).

Selv-overvurderende mht betydning og dansk-fobiske

Ønsker at erstatte kapitalismen med socialisme dvs det smukke sted (forstår man) uden kapitalisme, som helst ikke skal defineres nærmere, hvor der er LIGHED, SMUKHED og rendyrket GODHED og hele produktionsapparatet ejes af staten, som jo ved bedst, hvordan man driver virksomhed !. …og antagelig borgerløn, hvorimod det ikke forklares, hvor meget lighed, der er i et system, hvor 50 % skal betale for de andre 50%, der ikke arbejder, men bare sidder og nyder deres paraboler. Nåhh nej, det hedder social-demokratiet.

Racisme-forstyrrede dvs alle krænkelser er fra kaukasian, men der er aldrig racisme mod kaukasians ….

Den kolonialist-anklagende, etnititets-fordels-fikserede bærme.

Hadere af den vestlige kultur og livsstil, der bare svines til.

Som Margaret Thatcher sagde; ”Problemet med socialisme er, at man ender med at løbe tør for andres penge”.

https://youtu.be/8SV7CLhxdXA

Ideas/Politiske (last edited 2019-03-23 12:10:48 by rune)